E-bikespecialist

Gecertificeerd voor alle merken

Service aan huis

Van maandag t/m zaterdag

Klaar terwijl u wacht

Altijd op locatie

Gegarandeerde service

3 maanden garantie op onze service

Ik zoek een fietsenmaker die mijn fiets direct kan repareren in de Hoeksche Waard

Ik heb pech met mijn fiets. Mijn band is lek. Mijn ketting is kapot. Mijn remmen werken niet meer. Of de accu of motor van mijn elektrische fiets geeft een foutmelding aan. Ik heb een fietsenmaker uit de Hoeksche Waard nodig. Ik heb een fietsenmaker op locatie nodig? Waar ik nu naartoe kan gaan om mijn fiets of e-bike te laten repareren? Is uw fiets kapot dan kunt u hier meteen een reparatie aanvragen of contact opnemen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op waar we uw fiets gaan repareren.

Werkgebied FietsNED

Als lokale fietsenmaker komen wij uw fiets bij uw woning in de Hoeksche Waard en overal repareren

Uw fiets of e-bike brengt u eenvoudig van A naar B. Maar tijdens een fietsrit in de Hoeksche Waard naar het werk of een ontspannen fietstocht wilt u geen problemen ervaren. Het is tijdrovend om vervangend vervoer te regelen bij fietspech onderweg. En een lekke band of kapotte ketting repareren is niet eenvoudig zonder de juiste materialen. Daarom komen wij als fietsmonteurs vanuit Oud-Beijerland met de mobiele werkplaats naar u toe. Om de door u gewenste locatie, zodat u daarna weer veilige ritten kunt maken naar school, werk of kantoor.

Maak een reparatieafspraak

Dat is het voordeel van een lokale fietsenmaker bij u in de Hoeksche Waard. Een fietsenmaker die u altijd kan helpen voor een onderhoudsbeurt of bij kleine fietspech.

Wij komen bij u thuis of werk uw fiets repareren. In Oud-Beijerland rekenen wij voor een onderhoudsbeurt of reparatie op locatie geen voorrijkosten. Hoe voordelig klinkt dat?

Fietsaccu revisie op maat

U fietst elke dag naar het werk. Maar als u fietst in de hoogste ondersteuning redt u met een volle accu niet meer. Dan is uw accu waarschijnlijk aan vervanging toe. Als u dat denkt, kunt u een nieuwe accu aanschaffen of uw fietsaccu laten reviseren. Ontdek welke mogelijkheid het voordeligst is voor u en uw e-bike.

Wilt u weten of het slim is om uw accu door ons te laten reviseren?

Standaard fietsonderhoud (aan huis in de Hoeksche Waard)

U staat niet graag met een kapotte fiets naast de weg. Helemaal niet als u die lekke band of kapotte ketting voor kon zijn. Door uw fiets op regelmatige basis een onderhoudsbeurt te geven. Want dan controleren wij uw (elektrische) fiets op alle belangrijke onderdelen. We adviseren om uw fiets minimaal een keer per jaar goed te laten onderhouden. Deze eenmalige investering verdient u bijna altijd terug. Want u bespaart op reparatiekosten. En u fietst veel lekkerder en lichter als u uw fiets goed onderhoudt.

Dankzij onze mobiele fietsenmaker hoeft u vandaag niet meer naar de fietsenmaker toe. Want wij komen bij u langs. Wij geven uw fiets bij u thuis een onderhoudsbeurt. Want in onze bus hebben wij altijd de juiste fietsonderdelen en reparatiematerialen staan. Dat scheelt u tijd en gedoe.

 

Voorkom fietspech. Plan daarom vandaag nog uw onderhoudsbeurt in.