E-bikespecialist

Gecertificeerd voor alle merken

Service aan huis

Van maandag t/m zaterdag

Klaar terwijl u wacht

Altijd op locatie

Gegarandeerde service

3 maanden garantie op onze service

Wij komen naar u toe!

Dé mobiele fietsenmaker voor een veilige en betrouwbare fiets

Natuurlijk hebt u het liefst een goed functionerende fiets. En een fiets die goed onderhouden is. Door uzelf of door uw fietsenmaker. Wel zo veilig en betrouwbaar en dat geeft u een rustig gevoel. Maar ja, er gaat wel eens iets kapot en u hebt niet altijd de mogelijkheid om het zelf te maken. En die fietsenmaker kan dan toch onhandig ver weg zijn. En voor het regelmatige onderhoud hebt u ook niet altijd zin, tijd of de juiste kennis in huis. In dat soort gevallen is het fijn om te weten dat uw mobiele fietsenmaker wèl de juiste kennis en ervaring in huis heeft.

Voor uw gemak

Wij zijn dé mobiele fietsenmaker in de regio Hoeksche Waard en met onze mobiele werkplaats komen wij graag bij u langs op de locatie die u het beste uitkomt. Of dat nou bij u thuis is of op het werk, wij staan voor u klaar. En dat kan ook op school zijn of een andere locatie. Dat u de locatie kunt kiezen heeft natuurlijk ook als voordeel dat u niet hoeft te sjouwen met een kapotte fiets. En dat u niet een paar keer op en neer hoeft te rijden met de fiets achterin. Of dat u de auto niet vies maakt met een fiets achterin. Het kost u ook gewoon minder tijd omdat we samen overleggen over de dag en de tijd van de reparatie die u het beste uitkomt. U kunt dan gewoon iets anders gaan doen en hoeft dus niet te wachten.

Mobiele werkplaats

In onze mobiele werkplaats hebben we materialen en gereedschappen waardoor we bijna alle reparaties direct kunnen uitvoeren. Dat geldt voor alle merken fietsen. En niet alleen voor gewone fietsen komen we graag langs maar ook voor elektrische fietsen, bakfietsen, tandems, mountainbikes en rollators kunt u gerust contact met ons opnemen.

Zekerheid door garantie en afgesproken prijzen

Bovendien hebt u 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. Zo hebt u niet alleen veel gemak maar hebt u ook veel zekerheid. U hebt ook zekerheid over de prijs van de reparatie omdat we dat van tevoren bespreken.

Voordelen van uw mobiele fietsenmaker: in het kort

– wij komen bij u langs waardoor u veel tijd bespaart
–  alle merken fietsen repareren wij
– wij repareren alle soorten fietsen
– u hebt 3 maanden garantie
– u weet van tevoren de prijs

Zo zorgen wij voor uw gemak en zekerheid!

Uw mobiele fietsenmaker maakt fietsen fijn!

Meer weten over FietsNED, de organisatie met wie wij samenwerken?