E-bikespecialist

Gecertificeerd voor alle merken

Service aan huis

Van maandag t/m zaterdag

Klaar terwijl u wacht

Altijd op locatie

Gegarandeerde service

3 maanden garantie op onze service

Fietsenmaker bij u op locatie

Een veilige en betrouwbare fiets

Natuurlijk hebt u het liefst een goed functionerende fiets. En een fiets die goed onderhouden is. Wel zo veilig en betrouwbaar en dat geeft u een rustig gevoel. Maar ja, er gaat wel eens iets kapot en u hebt niet altijd de mogelijkheid om het zelf te maken. En die fietsenwinkel kan dan toch onhandig ver weg zijn. En voor het regelmatige onderhoud hebt u ook niet altijd zin, tijd of de juiste kennis in huis. In dat soort gevallen is het fijn om te weten dat wij wèl de juiste kennis en ervaring in huis hebben.

Voor uw gemak

Uw mobiele fietsenmaker is dé mobiele fietsenmaker in de regio Hoeksche Waard. Met onze mobiele werkplaats komen wij graag bij u langs op de locatie die u het beste uitkomt. Of dat nou bij u thuis is of op het werk, wij staan voor u klaar. En dat kan ook op school zijn of een andere locatie. Dat u de locatie kunt kiezen heeft natuurlijk ook als voordeel dat u niet hoeft te sjouwen met een kapotte fiets. En dat u niet een paar keer op en neer hoeft te rijden met de fiets achterin. Of dat u de auto niet vies maakt met een fiets achterin. Het kost u ook gewoon minder tijd omdat we samen overleggen over de dag en de tijd van de reparatie die u het beste uitkomt. U kunt dan gewoon iets anders gaan doen en hoeft dus niet te wachten.

Mobiele werkplaats

In onze mobiele werkplaats hebben we materialen en gereedschappen waardoor we bijna alle reparaties direct kunnen uitvoeren. Dat geldt voor alle merken fietsen. En niet alleen voor gewone fietsen komen we graag langs maar ook voor elektrische fietsen, bakfietsen, tandems, mountainbikes en rollators kunt u gerust contact met ons opnemen.

Zekerheid door garantie en afgesproken prijzen

Bovendien hebt u 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. Zo hebt u niet alleen veel gemak maar hebt u ook veel zekerheid. U hebt ook zekerheid over de prijs van de reparatie omdat we dat van tevoren bespreken.

Voordelen mobiele fietsenmaker in het kort

– wij komen bij u langs waardoor u veel tijd bespaart
– wij repareren alle merken fietsen
– wij repareren alle soorten fietsen
– u hebt 3 maanden garantie
– u weet van tevoren de prijs
Zo zorgen wij voor gemak en zekerheid!

24/7 pechhulp onderweg

Het zal u maar gebeuren: u bent lekker in de polders aan het fietsen en u krijgt pech. Of u bent naar uw werk aan het fietsen en er ontstaat schade aan uw fiets die u niet zelf kunt oplossen. Of tijdens die heerlijke fietsvakantie in de Belgische Ardennen ontstaat schade die niet door u hersteld kan worden. Geen leuke dingen om aan te denken maar het kan zomaar gebeuren.

Uw mobiele fietsenmaker biedt u voor dergelijke situaties het pechhulp abonnement aan. Als u dan pech hebt dan kunt u direct dag en nacht en tijdens het hele jaar contact opnemen met de alarmcentrale van FietsNED met wie wij internationaal samenwerken. Er komt dan binnen gemiddeld 45 minuten een gekwalificeerde fietsenmaker naar uw locatie die de schade probeert te verhelpen zodat u verder kunt fietsen. Met een pechhulp abonnement zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden. Alleen de benodigde materialen en fietsonderdelen worden in rekening gebracht. Mocht het niet direct lukken om de schade te herstellen dan wordt de fiets in de mobiele werkplaats geladen en wordt u zelf naar uw reisdoel gebracht. En er worden verdere afspraken gemaakt hoe de schade alsnog hersteld kan worden.

De voordelen van een pechhulp abonnement voor u:
– 24/7 tijdens het hele jaar pechhulp beschikbaar
– dekking in heel Nederland en België
– kwalitatief hoogwaardige reparaties door ervaren fietsenmakers
– gebruik van de juiste onderdelen
– alleen onderdelen worden in rekening gebracht

Er zijn verschillende abonnementsvormen waarbij DAS Letselschadehulp altijd één van de onderdelen vormt.
Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen, de prijzen en welke bij u past? Neemt u dan contact met ons op.

Fietsverzekering

Wij bieden nu ook fietsverzekeringen aan via de FietsNED-organisatie. De verzekeraar achter deze verzekeringen is de internationaal gerenommeerde verzekeraar Allianz. Het is bovendien mogelijk om niet alleen nieuwe fietsen maar ook oudere fietsen te verzekeren.

Als uw mobiele fietsenmaker bieden wij verzekeringen met twee verschillende looptijden aan: een kortlopende verzekering met een looptijd van drie jaar en een doorlopende verzekering. Beide verzekeringen hebben de volgende kenmerken:

Dekkingen:
– Diefstal
– Diefstal, schade (casco) en pechhulp

Doorfietsgarantie:
– Bij pech: reparatie op pechlocatie
– Bij diefstal: leenfiets

Overige kenmerken:
– Pechhulp 24/7 bereikbaar
– Werelddekking
– Verhaalbijstand bij letselschade
– Lage premies

Bij de doorlopende verzekering is betaling van de premies per jaar of per maand zonder toeslag mogelijk. De doorlopende verzekering is na een jaar dagelijks opzegbaar.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden tot verzekeren? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Zakelijke fietsservice

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij ons als mobiele fietsenmaker!

Wij onderhouden voor diverse bedrijven de fietsen. Dit varieert van kleine plaatselijke bedrijven tot vestigingen van grote internationale bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen die door medewerkers gebruikt worden op grote fabrieksterreinen van chemische bedrijven. Auto’s zijn op dergelijke terreinen onnodig gevaarlijk en wandelen van punt A naar punt B duurt vaak onnodig lang. Fietsen zijn dan een logisch alternatief.

U kunt ook denken aan een makelaarskantoor dat wil stimuleren dat de medewerkers voor het werk vaker de fiets pakken. Een actieve medewerker is nu eenmaal gezonder en dat biedt voordelen voor iedereen. Dat geldt natuurlijk helemaal als de medewerkers van een bedrijf met de fiets naar het werk komen. Elektrische fietsen zorgen wat dat betreft voor een duidelijke trend in die richting. Dergelijke fietsen maken het voor steeds meer werknemers een goed alternatief om naar het werk te gaan.

Maar ook voor fietsen die gebruikt worden op het werk of voor het woon-werkverkeer geldt dat deze goed onderhouden moeten worden. Ze vormen vaak een belangrijke schakel in de activiteiten van het bedrijf. Zo wil een werknemer van de chemische fabriek niet aan de andere kant van het terrein pech krijgen. Als er iets gebeurt, moet hij snel kunnen reageren en dus is er een betrouwbare fiets nodig. Dat geldt ook voor de makelaar die toch echt op tijd moet zijn voor zijn afspraken. Ook dan zijn er betrouwbare fietsen nodig die regelmatig en goed onderhouden worden. En dat is precies waar wij goed in zijn en veel ervaring mee hebben. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het aangeven van wanneer vervanging van de fietsen nodig is. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om zakelijk gebruikte fietsen te onderhouden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Fiets-stimulering

Met de fiets naar het werk in plaats van met de auto is een keuze die niet alleen de werknemer ten goede komt. Het levert uw bedrijf vitalere medewerkers op en kost minder. Met de komst van E-bikes en de verbeteringen van de fietsinfrastructuur wordt fietsen naar het werk voor steeds meer werknemers een serieuze optie. Wij kunnen u als mobiele fietsenmaker helpen bij het gebruik van de fiets binnen uw bedrijf te stimuleren. Wilt u weten of uw organisatie daar rijp voor is? Doe dan hier de check.

Fietsaccu service

Jaarlijks worden er steeds meer elektrische fietsen verkocht in Nederland. Logisch ook want wat is er nu fijner dan met een lichte inspanning lekker te fietsen? Wat ons betreft, gaan steeds meer mensen elektrisch fietsen want dat is nu eenmaal gezonder voor de mens en ook beter voor het milieu.

De trend van meer elektrische fietskilometers zien wij ook in onze dagelijkse werkzaamheden waar steeds vaker fietsaccu’s voorkomen. Wist u trouwens dat de gemiddelde levensduur van een fietsaccu zo’n 3 tot 5 jaar bedraagt? Deze levensduur wordt door verschillende zaken beïnvloed. Hoe vaker bijvoorbeeld de fietsaccu gebruikt wordt hoe korter de levensduur zal zijn.

Een aantal logische tips om de levensduur van een fietsaccu te verlengen:
– Zorg voor een goed onderhouden fiets met bijvoorbeeld de juiste bandenspanning
– Probeer de accu zo droog mogelijk te houden
– Gebruik de juiste fietsversnelling en de juiste ondersteuning
– Verwijder de accu bij het langer niet gebruiken en lees de handleiding voor de juiste opslag
– Lees sowieso de handleiding voor het juiste gebruik van de fietsaccu

Wij beschikken over een uitgebreide ervaring met fietsaccu’s en de juiste apparatuur om de kwaliteit van uw fietsaccu te testen en te beoordelen of deze al dan niet vervangen dient te worden. Ook beschikken wij als uw mobiele fietsenmaker over de juiste kennis en apparatuur om fietsaccu’s te reviseren. Mocht het echt niet meer verstandig zijn om de huidige fietsaccu te handhaven en moet deze vervangen worden dan is het goed om te weten dat wij samenwerken met de juiste partners om dat te doen.

Graag vertellen wij u meer over elektrische fietsen en hoe u de levensduur voor uw manier van gebruiken zo gunstig mogelijk kunt beïnvloeden. En als u meer wilt weten over de kwaliteit van uw huidige fietsaccu dan helpen wij u ook daar graag mee verder.

Uw mobiele fietsenmaker ‘maakt’ fietsen fijn!

Neem direct contact op met ons

Neem direct contact met ons op en wij proberen u z.s.m. te antwoorden