E-bikespecialist

Gecertificeerd voor alle merken

Service aan huis

Van maandag t/m zaterdag

Klaar terwijl u wacht

Altijd op locatie

Gegarandeerde service

3 maanden garantie op onze service

Fietsenmaker Thuis

Ervaar zelf het gemak. Laat uw fiets repareren of onderhouden bij u thuis, op het werk of op een andere door u gekozen locatie. Wij komen met onze mobiele werkplaats naar u toe en kunnen de reparatie vrijwel altijd direct uitvoeren met hoogwaardige fietsonderdelen.

Zakelijke fietsservice

Ook zakelijke klanten kunnen terecht bij ons als mobiele fietsenmaker terecht. Wij onderhouden en repareren fietsen die op het bedrijventerrein blijven maar ook fietsen die voor woon-/werkverkeer gebruikt worden. Zowel voor kleine als grote bedrijven.

24/7 pechhulp onderweg

Stel: u bent met de fiets onderweg en krijgt pech. Wat te doen? Met de pechpas van FietsNED, de organisatie met wie wij samenwerken, zorgen wij voor een snelle reparatie. Vaak zijn we al binnen 45 minuten op uw locatie in heel Nederland en België! Kan de fiets niet gerepareerd worden? Geen nood, dan brengen wij u naar de gewenste locatie.

Fietsverzekering

Uw mobiele fietsenmaker kan u ook fietsverzekeringen van een internationaal gerenommeerde verzekeraar aanbieden. U hebt een ruime keuze uit dekkingsmogelijkheden & doorfietsgaranties. Deze verzekeringen hebben een werelddekking, 24/7 pechhulp, verhaalsbijstand en natuurlijk scherpe premies. Een veilig gevoel.

Fietsaccu service

Wij beschikken ook over een uitgebreide ervaring met fietsaccu’s en over de juiste apparatuur om de kwaliteit van uw fietsaccu te testen en te beoordelen of deze al dan niet vervangen dient te worden. Ook reviseren wij fietsaccu’s.

Neem direct contact op met ons

Neem direct contact met ons op en wij proberen u z.s.m. te antwoorden