E-bikespecialist

Gecertificeerd voor alle merken

Service aan huis

Van maandag t/m zaterdag

Klaar terwijl u wacht

Altijd op locatie

Gegarandeerde service

3 maanden garantie op onze service

Dé mobiele fietsenmaker – ook voor zakelijke klanten!

Als mobiele fietsenmaker bieden we ook een zakelijke fietsservice voor diverse bedrijven aan. Dit varieert van kleine plaatselijke bedrijven tot vestigingen van grote internationale bedrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen die door medewerkers gebruikt worden op grote fabrieksterreinen van chemische bedrijven. Auto’s zijn op dergelijke terreinen onnodig gevaarlijk en wandelen van punt A naar punt B duurt vaak onnodig lang. Fietsen zijn dan een logisch alternatief. Vandaar dat wij onze zakelijke fietsservice aanbieden.

Ook voor uw medewerkers

U kunt ook denken aan een makelaarskantoor dat wil stimuleren dat de medewerkers voor het werk vaker de fiets pakken. Een actieve medewerker is nu eenmaal gezonder en dat biedt voordelen voor iedereen. Dat geldt natuurlijk helemaal als de medewerkers van een bedrijf met de fiets naar het werk komen. Elektrische fietsen zorgen wat dat betreft voor een duidelijke trend in die richting. Dergelijke fietsen maken het voor steeds meer werknemers een goed alternatief om naar het werk te gaan. Ook daar komt onze zakelijke fietsservice goed van pas!

Fietsen voor woon-werkverkeer

Maar ook voor fietsen die gebruikt worden op het werk of voor het woon-werkverkeer geldt dat deze goed onderhouden moeten worden. Ze vormen vaak een belangrijke schakel in de activiteiten van het bedrijf. Zo wil een werknemer van de chemische fabriek niet aan de andere kant van het terrein pech krijgen. Als er iets gebeurt, moet hij snel kunnen reageren en dus is er een betrouwbare fiets nodig. Dat geldt ook voor de makelaar die toch echt op tijd moet zijn voor zijn afspraken. Ook dan zijn er betrouwbare fietsen nodig die regelmatig en goed onderhouden worden. En dat is precies waar wij, als uw mobiele fietsenmaker, goed in zijn en veel ervaring mee hebben. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het aangeven van wanneer vervanging van de fietsen nodig is. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om zakelijk gebruikte fietsen te onderhouden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Fiets-stimulering

Met de fiets naar het werk in plaats van met de auto is een keuze die niet alleen de werknemer ten goede komt. Het levert uw bedrijf vitalere medewerkers op en kost minder. Met de komst van E-bikes en de verbeteringen van de fietsinfrastructuur wordt fietsen naar het werk voor steeds meer werknemers een serieuze optie. Als uw mobiele fietsenmaker kunnen we u uitstekend helpen het gebruik van de fiets binnen uw bedrijf te stimuleren. Wilt u weten of uw organisatie daar rijp voor is?, doe dan hier de check.

Uw mobiele fietsenmaker ‘maakt’ fietsen fijn!

Meer lezen over onze zakelijke fietsservice op de website van FietseNED, onze samenwerkingspartner.